Het team

Het team van Dunya bestaat uit maatschappelijk betrokken young professionals die zich vrijwillig inzetten om hun steentje bij te dragen aan de samenleving. Naast hun studie of werk steken ze veel tijd in het organiseren van verschillende activiteiten. De teamleden fungeren naast hun functie binnen Dunya ook als een voorbeeldfunctie voor de jongeren. Het is een zeer diverse, getalenteerde groep met variërende achtergronden. Dit maakt Dunya sterk.

66

Youunis El Atrach

Inspirator

Kennis en ervaringen doorgeven aan de nieuwe generatie is iets waar ik veel energie van krijg. Nieuwsgierigheid opwekken door de juiste vragen te stellen -en vervolgens die nieuwsgierigheid omzetten naar antwoorden- is een uitdaging die ik graag aan ga. De afgelopen jaren heb ik vele kinderen en jongeren geholpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met mijn ervaring als docent in het onderwijs en als manager bij een grote organisatie, heb ik vele handvatten en tools die ik zal inzetten om de ander naar een hoger niveau te begeleiden.

Trefwoorden

inspirator, leiderschap, vernieuwer
33

Nizar El Haik

Procesdenker

Een belangrijke vraag die ik mijzelf continu stel is: waar krijg ik nou energie van? Als ik zie hoe kinderen en jongeren op een level hoger komen, krijg ik de energie waar ik naar op zoek  ben. Als young professional ben ik continu bezig met persoonlijk leiderschap. De facetten die ik mee krijg vanuit mijn eigen carrière op het gebied van persoonlijk leiderschap deel ik maar al te graag met de nieuwe generatie, zodat zij hun talenten kunnen ontdekken. Ik geloof namelijk dat elk kind een talent heeft.

Trefwoorden

analist, motivator, innovator 
99

Mohamed Lamrabti

Realist

Van jongs af aan stel ik mezelf de vraag: “Wat wil ik nou bereiken later?” Later is nu gekomen. Na jaren te hebben nagedacht over deze vraag, ben ik tot een conclusie gekomen dat ik een toegevoegde waarde wil zijn voor de maatschappij. Om die reden heb ik voor het onderwijs gekozen. De wijsheid dat ik dagelijks opdoe, zet ik weer in tijdens een les of een training. Met dit doel voor ogen, hoop ik een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de samenleving en hoop ik veel te kunnen betekenen voor de ander.

Trefwoorden

ondernemer, energiek, aanpakken
55

Ibrahim Benyahya

Kritische denker

Tijdens mijn studie Biomedische Wetenschappen heb ik veel bewondering gekregen voor de professoren die hun kennis met veel passie overdragen aan de volgende generatie. Ik merkte dat diezelfde passie en energie werd opgewekt bij mij. Om die reden wil ik mijn kennis en ervaringen ook delen met de nieuwe generatie. Waar ik het voor doe? Een glimlach zien bij de ander!

Trefwoorden

kritisch, objectief, no-nonsence 
©2021 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar