Over Dunya

In 2010 heeft een viertal hechte vrienden en studenten besloten om huiswerkbegeleiding te bieden vanwege de enorme vraag die ernaar was. Zij begrepen de behoefte en wilden het gat vullen. Dunya begon met vijf begeleiders en tussen de 20 en 25 leerlingen. Dunya is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De afgelopen jaren hebben we honderden kinderen en jongeren begeleid bij hun persoonlijke ontwikkeling. Verder heeft Dunya in een relatief korte tijd grote naamsbekendheid verworven in Woerden en omgeving.

Onze visie & missie

Wij geloven erin dat iedereen een talent heeft. Iedereen heeft iets waar hij of zij ontzettend goed in is. Dit talent moeten we ontdekken en vervolgens is het de uitdaging om dit talent verder te ontwikkelen ten behoeve van het kind zelf, maar ook zeker ten behoeve van de samenleving.

Wij geloven dat als je iets doet waar je goed in bent, dat dat je energie geeft en dat het leidt tot geluk. Wij willen kinderen en jongeren helpen om succesvol te worden in zaken waar ze al goed in zijn. Iedereen is anders, elk kind heeft zijn eigen persoonlijke kenmerken, vaardigheden en drijfveren. Dit zien wij als het vertrekpunt. Daar start de groei van het kind. Vanuit dat punt gaan we samen een groei realiseren. Het groeien doen we samen, maar eenieder groeit op zijn eigen manier.

We hebben coaches en trainers om de jongeren te inspireren, vertrouwen te geven en te begeleiden. Zij helpen om de nieuwsgierigheid van het kind om te zetten in antwoorden. Wij bieden onze trainingen, workshops, masterclasses en coaching aan jongeren uit alle lagen van de bevolking. Tot onze doelgroep behoren jongeren die nog studeren, maar ook uit zij die aan het begin van hun carrière staan, de young professionals.

©2024 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar