Bestuur

Het bestuur van Dunya bestaat uit maatschappelijk betrokken young professionals die zich naast hun baan vrijwillig inzetten om een bijdrage te leveren aan de samenleving. De bestuursleden vervullen naast het bestuurswerk ook een voorbeeldfunctie voor de jeugd binnen de samenleving.

66

Youunis El Atrach

Voorzitter

Naast mijn studie economie heb ik samen met een viertal vrienden Dunya opgericht. In de afgelopen jaren is Dunya uitgegroeid tot een begrip binnen de Woerdense gemeenschap en hebben we veel bereikt. Het is een eer dat we kinderen en jongeren mogen begeleiden in de belangrijkste fase van hun leven. Wekelijks kijk ik met een glimlach toe hoe een grote groep kinderen geholpen wordt bij de persoonlijke ontwikkeling. Als voorzitter ben ik ontzettend trots en dankbaar!

Salim

Salim Lamrini

Penningmeester

Toen wij voor de oprichting van Dunya met een groepje jongeren aan tafel zaten en het een en ander bespraken, bleek snel dat er gauw iets moest gebeuren. Er was een enorme kloof tussen bevolkingsgroepen. Zo waren er groepen die niet goed aan de maatschappij deelnamen, met als meest pijnlijke aspect de vele scholieren die hun capaciteiten niet konden benutten omdat zij hier de kans niet voor kregen. Samen met mijn beste vrienden en een heleboel andere toppers ben ik sinds een aantal jaren bevoorrecht om hier wat aan te doen. En dat gaat en voelt hartstikke goed!

©2021 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar