Vacature

Coach – Dunya Academy

Wil jij impact hebben op de nieuwe generatie? Wil jij jongeren inspireren en ze een steuntje in de rug geven om hun droom waar te maken? Terwijl je tegelijkertijd bouwt aan je eigen ontwikkeling? Dan zijn we opzoek naar jou! Wij zijn momenteel opzoek naar een inspirerende coach die ons team wilt komen versterken het komend schooljaar.

 

Ons DNA

Wij geloven erin dat iedereen een talent heeft. Iedereen heeft iets waar hij of zij ontzettend goed in is. Dit talent moeten we ontdekken en vervolgens is het de uitdaging om dit talent verder te ontwikkelen ten behoeve van het kind zelf, maar ook zeker ten behoeve van de samenleving.

Wij geloven dat als je iets doet waar je goed in bent, dat dat je energie geeft en dat het leidt tot geluk. Wij willen kinderen en jongeren helpen om succesvol te worden in zaken waar ze al goed in zijn. Iedereen is anders, elk kind heeft zijn eigen persoonlijke kenmerken, vaardigheden en drijfveren. Dit zien wij als het vertrekpunt. Daar start de groei van het kind. Vanuit dat punt gaan we samen een groei realiseren. Het groeien doen we samen, maar eenieder groeit op zijn eigen manier. Wij focussen ons op kinderen en jongeren die vanuit huis deze begeleiding niet kunnen krijgen vanwege het feit dat de ouders de Nederlandse taal niet machtig zijn of omdat ze financieel niet daadkrachtig zijn om elders deze begeleiding te kunnen krijgen.

We hebben coaches en trainers om de jongeren te inspireren, vertrouwen te geven en te begeleiden. Zij helpen om de nieuwsgierigheid van het kind om te zetten in antwoorden. Wij begeleiden wekelijks een groep jongeren van de middelbare school. Naast begeleiding bij het huiswerk en vakken waar ze moeite mee hebben, bieden we ook trainingen op zowel sociale en emotionele vlak. Naast de trainingen worden ze ook 1-op-1 gecoacht door een coach.

Dit ga je doen als coach

Je bent verantwoordelijk voor een groep van vijf a zes leerlingen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Zo voer je gesprekken met de leerlingen en tevens help je leerlingen bij vakken waar ze moeite mee hebben. Dit doe je niet alleen, wekelijks doe je dit samen met je collega coaches. Naast dit organiseer je ook trainingen en workshops. Tenslotte ben je ook aanspreekpunt voor de ouders als het gaat om de ontwikkeling van hun kind. Het begeleiden vindt wekelijks plaats op de zondagmiddag. Qua tijdsbesteding ben je er ongeveer wekelijks +/- 5 uur aan kwijt.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij (hebt):

-Affiniteit met werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud.

-Een HBO/WO opleiding of studerend (pré pabo/lerarenopleiding/pedagogiek).

-Sterke communicatieve vaardigheden.

-Het lef initiatief te nemen en durft met ons mee te denken om creatieve en innovatieve ideeën uit te werken.

-Intrinsiek gemotiveerd om impact te hebben op de nieuwe generatie.

-Leergierig en nieuwsgierig.

 Dit bieden we je:

-Wekelijks een boost aan energie door een heleboel blije en dankbare gezichten van kinderen die je hebt geholpen.

-Een omgeving waar je veel kan leren. Zo zul je geregeld trainingen & workshops krijgen om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

-Ervaring opdoen met het coachen en begeleiden van jongeren.

-Gezellige uitjes met collega’s.

-Een passende vrijwilligersvergoeding.

Solliciteer!

Enthousiast geworden? Stuur je cv en je motivatiebrief naar info@dunyawoerden.nl. Neem bij vragen contact op met ons door een e-mail te sturen naar het bovenstaande mailadres of door ons een berichtje te sturen via Facebook.

Graag ontvangen we jouw sollicitatie vóór 1 september. De gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van september.

Vacature

Terug naar overzicht
©2024 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar