Inschrijven Dunya Academy 2022-2023

Schrijf je vandaag nog in!

Na 2,5 jaar te zijn gestopt met Dunya Academy vanwege de corona-pandemie gaan we na de kerstvakantie weer van start. Het heeft te lang geduurd en we zien dat de behoefte naar ondersteuning en begeleiding groter is dan ooit! We richten ons op de leerlingen van de middelbare school. Naast ondersteuning bij hun huiswerk, gaan de leerlingen coaching en trainingen krijgen om zo het maximale uit hun zelf te halen. Kwetsbaarheid, vertrouwen en veiligheid zullen hierbij centraal staan.

Wat kan je verwachten?

-Iedere zondag een sessie van 14:00 uur – 17:00 uur in de Willem van Oranjeschool in Woerden.

-Inhoudelijke begeleiding bij vakken waar de leerling moeite mee heeft.

-Een persoonlijke coach die de leerlingen inspireert, vertrouwen geeft en begeleid. De coach heeft toegang tot Magister om de schoolresultaten te monitoren. Op het moment dat het slecht gaat met een vak dan gaat de coach in gesprek met de leerling om een plan van aanpak op te stellen.

-Trainingen, workshops, masterclasses en gastsprekers. Doel hiervan is om de talenten van de leerlingen te ontdekken en deze verder te doen ontwikkelen.

-Begeleiding in mentale ontwikkeling. Zo gaan we ook aan de slag met hoe je als leerling om moet gaan met druk vanuit school en in je verdere loopbaan. Denk hierbij aan technieken hoe je je concentratie naar een hoger niveau kan brengen.

-Intake voor de ouders/verzorgers. In de eerste weken vindt er een intake plaats met de ouders/verzorgers. Zo kunnen we in kaart brengen wat de verwachtingen zijn vanuit de ouders/verzorgers en hoe we elkaar kunnen vinden.

-Excursie. Ons streven is om een excursie te organiseren voor de leerlingen met als doel om hun algemene ontwikkeling een positieve boost te kunnen geven.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen €30,- per maand en de betaling vindt per kwartaal plaats, €90,- per kwartaal. Als dit voor het gezin financieel niet haalbaar, geef dit aan. Als stichting willen we voor iedereen zijn!

Inschrijven?

Je kan je inschrijven door naar de volgende link te gaan. De deadline om in te schrijven is zondag 1 januari. Na ontvangst van de inschrijving nemen we contact op met de ouder/verzorger om een telefonische intake in te plannen. VOL=VOL

Inschrijfformulier: https://forms.gle/oZ3pFeaFCVK7yNgW6

Vragen?

Voor vragen kan je een e-mail sturen naar dzemal.kopic@dunyawoerden.nl

Terug naar overzicht
©2024 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar