Inschrijven Dunya Academy 2019-2020

Schrijf je vandaag nog in!

We gaan op zondag 6 oktober weer van start met Dunya Academy. We hebben besloten om een traject op te zetten waarbij we leerlingen van de middelbare school gedurende een heel schooljaar intensief gaan begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. We hebben bewust gekozen voor kleine groepen om zo de kwaliteit en de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Wat kan je verwachten?

-Iedere zondag een sessie van 13:30 uur – 16:30 uur in de Willem van Oranjeschool in Woerden.

-Inhoudelijke begeleiding bij vakken waarbij de leerling moeite mee heeft.

-Een persoonlijke coach die de leerlingen inspireert, vertrouwen geeft en begeleid. De coach heeft toegang tot Magister om de schoolresultaten te monitoren. Op het moment dat het slecht gaat bij een vak dan gaat de coach in gesprek met de leerling om een plan van aanpak op te stellen.

-Trainingen, workshops en masterclasses van gastsprekers. Doel hiervan is om de talenten van de leerlingen te ontdekken en deze verder te doen ontwikkelen.

-Begeleiding in mentale ontwikkeling. Zo gaan we ook aan de slag met hoe je als leerling om moet gaan met druk vanuit school en op je latere loopbaan. Denk hierbij aan technieken hoe je je concentratie naar een hoger niveau kan brengen.

-Intake voor de ouders/verzorgers. In de eerste weken vindt er een intake plaats met de ouders/verzorgers. Zo kunnen we in kaart brengen wat de verwachtingen zijn vanuit de ouders/verzorgers en hoe we elkaar kunnen vinden.

-Excursie. Ons streven is om een excursie te organiseren voor de leerlingen met als doel om hun algemene ontwikkeling een positieve boost te kunnen geven.

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen €25,- per maand en de betaling vindt per kwartaal plaats, €75,- per kwartaal.

Inschrijven?

Je kan je inschrijven door naar de volgende link te gaan. De deadline om in te schrijven is zondag 29 september. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een betaalverzoek om de contributie van het eerste kwartaal te voldoen. Na ontvangt van de betaling is de inschrijving definitief. VOL=VOL

Inschrijfformulier: https://forms.gle/L3bHX3wbptGnnURN6

Vragen?

Voor vragen kan je ons een e-mail sturen naar academy@dunyawoerden.nl

Flyer_Dunya Academy 2019-2020

Terug naar overzicht
©2024 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar