Dunya Academy

“Everybody is a genius. But If you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that It is stupid”

De afgelopen jaren hebben we vele kinderen en jongeren begeleid bij hun persoonlijke ontwikkeling. Bij deze begeleiding focusten we ons vooral op zaken waar kinderen moeite mee hadden. Zo probeerden we onderwijsachterstanden te verhelpen en probeerden we achterlopende vaardigheden te versterken.  Ons doel was altijd om van een 3, een 4 of een 5 maken.

Wij geloven erin dat iedereen een talent heeft. Iedereen heeft iets waar hij of zij ontzettend goed in is. Dit talent moeten we ontdekken en vervolgens is het de uitdaging om dit talent verder te ontwikkelen ten behoeve van het kind zelf, maar ook zeker ten behoeve van de samenleving.

Wij geloven dat als je iets doet waar je goed in bent, dat dat je energie geeft en dat het leidt tot geluk. Wij willen kinderen en jongeren helpen om succesvol te worden in zaken waar ze al in goed in zijn. Om die reden hebben we besloten om Dunya Academy op te zetten, een academie die zich focust op talentontwikkeling. Iedereen is anders, elk mens heeft zijn eigen persoonlijke kenmerken, vaardigheden en drijfveren. Dit zien wij als het vertrekpunt. Daar start de groei van het kind. Vanuit dat punt gaan we samen een groei realiseren. Het groeien doen we samen, maar eenieder groeit op zijn eigen manier.

We hebben coaches om de deelnemers te inspireren, vertrouwen te geven en te begeleiden. Zij helpen om de nieuwsgierigheid van de deelnemer om te zetten in antwoorden. Wij bieden onze trainingen, workshops, masterclasses en coaching aan jongeren uit alle lagen van de bevolking. Tot onze doelgroep behoren jongeren die nog studeren, maar ook uit zij die aan het begin van hun carrière staan, de young professionals.

Aan de hand van de volgende drie pijlers worden de trainingen, workshops, masterclasses en coaching aangeboden:

1. Focus: gericht op het ontdekken van talenten & kwaliteiten. Ons doel is om ook de jongeren te prikkelen en te stimuleren zodat ze hun zelf beter leren kennen.

2. Future: gericht op het verder ontwikkelen van talenten en vaardigheden.

3. Vitality: gericht op de fysieke en mentale gezondheid. We focussen ons hierop om zo handvatten aan te reiken om het maximale uit de jongeren te halen.

Dunya Academy_website

Terug naar overzicht
©2023 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar