Einde Huiswerkbegeleiding Plus+

Na lang en hard nadenken hebben wij een moeilijk besluit genomen. We hebben besloten om het komende schooljaar te stoppen met het project Huiswerkbegeleiding Plus+.

In 2010 zijn wij gestart met het project: in een heel andere vorm en omvang. Met een klein clubje leerlingen en begeleiders hoopten we een klein verschil te maken. Dit sloeg enorm aan en al snel hadden wij in de gaten dat er veel meer vraag was naar de begeleiding dan dat wij konden bieden.

We kijken terug op een tijd waarin wij deel hebben mogen uitmaken van iets prachtigs. De afgelopen jaren hebben we honderden kinderen en jongeren mogen helpen. We hielpen kinderen groeien en ontwikkelen op verschillende vlakken. Bewust en onbewust hebben wij een aandeel gehad in hun groei op school en op sociaal vlak. Zo verlegen en teruggetrokken als sommige kids waren op het begin, zo spontaan en openhartig zijn ze later geworden.

Voor ons werk in de afgelopen jaren is enorm veel bewondering en waardering uitgesproken. Dit is gedaan door ouders, leerlingen, de gemeente, scholen, de gastsprekers, verschillende Woerdense ondernemingen en ook door mensen op straat. Sinds de oprichting van de stichting heeft ook elk bestuurslid de inzet van de begeleiders en vrijwilligers hartelijk en oprecht gewaardeerd.

We gaan nu aan de slag om gave en innovatieve ideeën te bedenken. Heb je input voor ons of wil je ons helpen? Laat het ons weten via een privé-berichtje of een e-mail naar info@dunyawoerden.nl

Einde HWB

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht
©2021 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar