Bezoek van Khalil Eddiouane (CEO Royaums)

“Tegenslagen moet je gebruiken om jezelf weer op te laden om nog verder te komen”

Vandaag hebben we een bezoek gehad van Khalil Eddiouane. Khalil is de CEO en oprichter van Royaums (www.royaums.com).  Royaums behoort tot een van de meest exclusieve merken in de wereld als het gaat om sneakers en luxe accessoires. Het is een lifestyle brand die gedragen wordt door de bekende voetballers van deze wereld, zoals Cristiano Ronaldo, Neymar, Balotelli en vele anderen.

Khalil heeft ons meegenomen naar het prille begin. Als jonge student was hij begonnen met een opleiding tot autoverkoper. Hij heeft gedurende deze periode veel geleerd maar zeker ook vele tegenslagen gehad. Hij noemde het voorbeeld van zijn zoektocht naar een stageplek. Na zeventien keer afgewezen te zijn, heeft hij toch een stageplek kunnen vinden om zijn studie af te kunnen ronden. Elke tegenslag zorgde ervoor dat hij nog sterker werd. Opgeven doet hij niet. Na tien jaar in de autobranche te hebben gewerkt als verkoper besloot hij om zijn droom waar te maken: het opzetten van een eigen onderneming in de modewereld in het hoge segment.

Gedurende deze reis heeft hij ontzettend veel geleerd. Hij heeft de leerlingen meegenomen in de fashion wereld en ook verteld hoe het is om als nieuweling je naam te kunnen vestigen in de wereld van hoogstaande mode. Je klant kennen, een beleving creëren, excellente service van a tot z bieden en natuurlijk een breed netwerk creëren rondom je merk.  Doorzettingsvermogen, geloven in jezelf, doelgericht werken en het ook echt doen zijn eigenschappen die hem gebracht hebben waar hij nu staat. Als laatste advies heeft hij de kinderen meegegeven dat je nooit moet opgeven en dat je altijd in jezelf moet blijven geloven. Tegenslagen moet je gebruiken om jezelf weer op te laden om nog verder te komen in plaats van opgeven. Bovendien heeft hij de kinderen heel duidelijk gemaakt dat je altijd iets moet doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. We willen Khalil via deze weg nogmaals bedanken voor zijn wijze woorden en wensen hem heel veel succes met de groei van zijn onderneming.royaumss

Terug naar overzicht
©2019 - Dunya | info@dunyawoerden.nl | Ontwerp & Realisatie: Timaar